Reviews MeubelVisie

Reviews MeubelVisie vindt u op deze pagina! We hebben hier de laatste 25 reviews geplaatst. Wilt u alle reviews zien? Bekijk dan hier alle referenties van MeubelVisie.nl

10
- Oegstgeest
8.6
Ik heb onlangs de zittingen van mijn suède eetkamerstoelen laten opvullen met koudschuim. De zittingen waren volledig doorgezakt maar zien er weer als nieuw uit en zitten heerlijk, puur vakmanschap!

De communicatie via e-mail gaat zeer snel en efficiënt, zelfs op zondagavond krijg je direct antwoord(!)

Snelle en scherpe prijsopgave, waar alles bij inbegrepen zit.

De heren van het transport zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam, ik had gevraagd of ze me vooraf wilden bellen als ze er aan zouden komen en dat gebeurde ook netjes.

Ik was de stoelen wel 3 weken [...]
- Amsterdam
8.7
Prettig contact. Heldere afspraken.
Bank is weer als nieuw. Boven verwachting. Duurde wel lang. Meer dan 3 weken zonder bank is best veel
Heel tevreden
- Amsterdam
10
Zeer positieve ervaring. Nette jongens die de bank komen halen en brengen en deze ook weer netjes op zijn plaats terug zetten. Daarnaast top gerepareerd, je ziet er helemaal niks meer van. Ook nog in een korte tijd, bank slechts 1,5 week moeten missen.
- Waalre
9.7
Kussens laten opvullen snel en goed gedaan
- Tilburg
8.7
Ik ben zeer tevreden met het repareren en de afhandeling van mijn bank,een ding beviel mij niet en dat was dat je geen telefoon contact kon hebben,je krijgt alleen in pc en die draait alles naar outlook. Ik wordt graag praten met iemand dat schept meer vertrouwen.
- Maastricht
8
- Maastricht
8.3
Bank en hocker weer als nieuw door de grondige reiniging. Daarnaast is de armleuning weer hersteld en kan de bank er weer een tijd tegenaan. Gezellige monteur, die trots is op z'n werk en dit ook vakkundig uitvoert. Al met al een goede service en prettige en duidelijke communicatie.
- Utrecht
8.5
Bij deze willen we jullie laten weten heel blij te zijn met de gerepareerde zitbank. Het resultaat is zelfs beter geworden dan waar we op hoopten. Wij zijn dus uiterst tevreden!.
- Gronsveld
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10