Moorea – voordeligste bankbeschermer

19.9534.95

Deze prachtige dikke gewatteerde en waterafstotende beschermhoezen hebben we nu tijdelijk in de aanbieding vanwege de enorme populariteit op het ogenblik. Om die reden hebben we in groot kunnen inkopen met een heel aantrekkelijke korting. Vraag verder niet hoe het kan maar profiteer ervan.

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Deze beschermhoes is gemaakt van gewatteerd polyester waardoor er een vocht afstotende werking is ontstaan.
Ideaal als u uw bank wilt beschermen tegen een sproeiende kat of kleine kinderen. Kortom een bankhoes waar u veel plezier aan gaat beleven. Met een fantastische pasvorm die goed blijft zitten op de bank door een ingenieus bevestigingssysteem. Voordat ik het vergeet te vertellen. Leverbaar in vijf kleuren met als bonus een beige achterkant. Zodat u de beschermhoes kan omkeren wanneer u eens een ander kleurtje wilt.

Reinigen van deze hoes is heel eenvoudig in de wasmachine mogelijk op 30 graden.

Nieuwsgierig hoe u de beschermhoes bevestigd? Kijk deze video

In tegenstelling tot andere hoezen meet u nu alleen de breedte van de zitting. Is de zitbreedte van uw bank bijvoorbeeld 180 cm. Koopt u de beschermhoes met een breedte van 180 cm.

Fauteuil: 55 cm breed
Loveseat: 110 cm breed
2 zit bank: 160 cm breed
3 zit bank: 200 cm breed

Chaise Longue: 240cm breed
Chaise Longue: 280cm breed

Foto’s van tevreden klanten

Extra informatie

Kleur

Beige, Blauw, Bruin, Grijs, Rood

Afmeting

55 cm breed, 110 cm breed, 160 cm breed, 200 cm breed, Chaise Longue 200 cm breed, Chaise Longue 240 cm breed, Chaise Longue 280 cm breed