Sandra

3,997.00

Altijd al een bank wilde hebben die en een goed zitcomfort heeft. Jarenlang meekan maar ook iets bijzonders heeft wat andere hoekbanken niet hebben.

Categorieën: ,

Beschrijving

Sandra heeft deze prachtige bank helemaal zelf ontworpen. Om die reden hebben wij de bank ook Sandra genoemd. Wij van MeubelVisie mochten deze bank voor haar maken en dat deden we natuurlijk heel graag. Er waren een aantal dingen die Sandra erg belangrijk vond bij het ontwerp van haar bank.

Wat vond Sandra belangrijk

Belangrijkste bij deze bank was de zithoogte en zitdiepte omdat zij een perfecte zit wilde zodat ze geen last meer van haar rug zou hebben. Na diverse proefmodellen zijn wij er in geslaagd om de juiste verhoudingen te vinden die het voor haar mogelijk maakten om eindelijk is van een bank te kunnen genieten zoals het hoort.
Verder mocht de bank niet breder zijn dan 250 cm en niet dieper dan 85 cm. Ze wilde behalve een ruime bank ook nog ruimte overhouden in haar woonkamer. Toch moest de bank met gemak ruimte hebben voor 4 personen en indien noodzakelijk 6 mensen kunnen laten plaatsnemen. Moet zeggen dat het goed gelukt is.

Brandvertragend en vlekwerend

Wat Sandra ook belangrijk vond was dat de stof brandvertragend en vlekwerend is. Omdat Sandra rookt wilde ze niet dat er ongelukken kon gebeuren. Maar behalve dat wilde ze ook niet een bank waar de vlekken niet meer van verwijderd kon worden. Dus ook dat hebben we geregeld. Laatst belde ze me nog met het probleem Curry gemorst te hebben op de bank.
Gelukkig kon ze het eenvoudig zelf verwijderen.

Iets aparts

Je ziet het waarschijnlijk niet maar onder elk element zit een schuiflade. Gigantisch groot met veel opbergruimte om nu een opgeruimde kamer te houden. Speelgoed van de kids kunnen nu in een handomdraai in de grote lade worden opgeborgen.

Kwaliteit

Natuurlijk wil je niet om de paar jaar weer een andere bank kopen. Ten eerste slecht voor je portemonnee maar zeker ook voor het milieu. Om die reden hebben we gekozen voor goede kwaliteit stof, schuim, veren en hout. Met deze bank kan Sandra iedergeval jaren vooruit en mocht er wat zijn. Wij lossen elk probleem netjes op.