Site pictogram MeubelVisie

Textile power cleaner

Textile power cleaner

Textile power cleaner

Textile power cleaner is een krachtige reiniger voor synthetische bekleding. Dit product verwijdert zonder problemen alle vlekken uit uw meubelen, zodat ze weer helemaal schoon en hygiënisch zijn. Textile power cleaner werd speciaal ontwikkeld voor alcantara, microvezels en vlokstoffen. U kunt het product dus gebruiken voor het schoonmaken van uw meubelstoffen, tapijt, gordijnen, boxsprings, tuinkussens en autobekleding.

Perfect tegen allerlei vlekken

Textile power cleaner verwijdert alle hardnekkige vlekken uit uw meubelen. Met dit product maakt u probleemloos een einde aan het verontreinigen dat veroorzaakt wordt door voedsel en drank, maar ook vette aanslag, bloedvlekken, schoensmeer en vuil van huisdieren kunt u hiermee aanpakken.

Hoe gebruikt u Textile power cleaner?

Dit reinigingsmiddel weekt het vuil los van de stof, zodat het eenvoudig verwijderd kan worden. U spuit het product licht over het te reinigen oppervlak en laat het een paar minuten inwerken. Daarna kunt u met een vochtig wit washandje of doek het vuil verwijderen. Zorg dat u het washandje regelmatig spoelt in lauw water, om te voorkomen dat u het vuil naar een andere plek overbrengt. Indien uw meubel erg vuil is, moet u de behandeling enkele keren herhalen. Wacht daarbij telkens tot de stof volledig droog is, voor u opnieuw begint. Zo krijgt u het beste resultaat.

Hoe vaak moet u uw meubels reinigen?

Hoe vaak u de bank moet reinigen is afhankelijk van het gebruik, maar één keer per jaar is in ieder geval verstandig. In een druk huisgezin met jonge kinderen kan dat uiteraard vaker nodig zijn. Bij regelmatige reinigen verwijdert u bovendien ook zand en stofdeeltjes, waardoor u vroegtijdige slijtage aan uw meubels voorkomt, én u bespaart op termijn de tussenkomst van een professioneel reinigingsbedrijf.

Tips!

Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? Neem dan gewoon even contact met ons op!

Mobiele versie afsluiten