Herkenbaar?

MeubelreinigingNa een lange dag ploft u op de bank met een lekker drankje.. Helaas ploft u net iets te hard waardoor uw drankje morst en er een vlek ontstaat. Snel pakt u een doek met water en u probeert de vlek uit uw bank te krijgen. Elke keer dat u de bank zelf reinigt lijkt de vlek alleen maar groter en groter te worden. Lichtelijke paniek slaat toe – daar bent u dan mooi klaar mee. Een enorme vlek in uw nieuwe bank. Gelukkig kunnen wij u helpen met meubelreiniging!

Naast de zichtbare vlekken is er ook een hoop viezigheid wat u niet kunt zien. Denk bijvoorbeeld aan huisstofmijt, geurtjes en schimmels. U kunt het misschien niet met het blote oog zien, maar op dat soort viezigheid wilt u toch niet zitten?

Niet elke bank is hetzelfde, net als een meubelreiniging

Omdat geen enkele bank hetzelfde is maken we gebruik van verschillende reinigingsmethodes. Voorbeelden hiervan zijn: dieptereiniging, vapor reiniging, koolzuurreiniging en droog reiniging. Het milieu staat bij ons hoog in het vaandel en daarom maken wij zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare producten.

Meubelreiniging bij u thuis

Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken en daarom komen we bij u thuis om de meubels te reinigen. Zo kunt u precies zien wat er gebeurd en hoeft u uw meubels geen dag te missen. Onze vakkundige medewerkers beoordelen de bekleding en bank en zullen daarna de juiste reinigingsmethode toepassen. Wanneer u ons een foto mailt kunnen we vaak op voorhand al een aanbeveling doen. Wilt u het eerst zelf proberen, kunt u ook ons gratis advies vragen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden

Geen vlek is ons te gek! Voor alle denkbare vlekken hebben wij een passende oplossing. U gelooft het niet? Wij dagen u uit! Laat via dit formulier weten van welke vlek u af wilt en wij zorgen dat uw meubel er weer uit ziet als nieuw.
Zijn uw zitmeubels toe aan een grondige meubelreiniging? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend prijsopgave of advies.

Mogelijkheden meubelreiniging

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van meubelreiniging. MeubelVisie biedt veel verschillende diensten aan en hieronder vindt u een handig overzicht met de verschillende diensten. Deze diensten hebben allemaal te maken met meubelreiniging. Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Meubels ontgeuren

Wanneer u denkt aan meubelreiniging denkt u al snel aan vlekken en verkleuringen. Maar ook geurtjes zijn een belangrijke reden waarom veel meubels gereinigd moeten worden. Het meubel kan er nog zo mooi uit zien maar als het stinkt heeft u er helemaal niets aan. Meer weten over meubels ontgeuren? Lees dan deze pagina: meubels ontgeuren.

Meubels impregneren

Naast het reinigen van de meubels is het ook een idee om uw meubels te laten impregneren. Op die manier worden uw meubels beter beschermd tegen vlekken. Het impregneren van meubels kunt u het beste doen als de meubels nieuw zijn of als u ze net heeft laten reinigen. Meer weten over meubels impregneren? Lees dan even verder op deze pagina: Meubels impregneren.

Lederen meubels reinigen

De methodes voor het reinigen van uw meubels hangen af van het materiaal waar uw meubel van gemaakt is. MeubelVisie specialiseert zich niet alleen in stoffen banken maar is ook een van de weinige die zich in de lederen meubels specialiseert. Om uw lederen meubels niet te beschadigen tijdens het reinigen kunt u dit het beste door een professional laten doen. Meer lezen over lederen meubels reinigen? Lees dan deze pagina: Lederen meubels reinigen.

Stoffen meubels reinigen

Ook voor stoffen meubels hebben we verschillende mogelijkheden. Uiteraard kunnen we vlekken verwijderen, maar heeft u wel eens gezien wat voor grauwe waas in uw bank zit? Deze waas kunnen we bij MeubelVisie ook verwijderen. Zo ziet uw meubel er in no-time weer lekker fris uit. Heeft u stoffen meubels die gereinigd moeten worden? Lees dan verder op deze pagina: Stoffen meubels reinigen.

Bedrijfsbureaustoelen reinigen

In bedrijven zijn de werknemers vaak niet zo zuinig op de spullen als u dat zou zijn. Wanneer de meubels al vies zijn is de kans groot dat de werknemers er nog minder zuinig op zijn. Daarom is het goed om de bederijfsmeubels zoals bureaustoelen er altijd goed uit te laten zien. Als meubels er goed uit zien zijn mensen automatisch zuiniger op de meubels. Wilt u uw bedrijfsmeubelen zoals bureau stoelen laten reinigen bij MeubelVisie? Lees dan snel verder op deze pagina: Bureaustoelen reinigen

Meubel reinigingmethodes

Omdat er veel verschillende meubels zijn is het belangrijk dat de juiste reinigingsmethode wordt gekozen. Met de verkeerde methode kunt u zelfs de vlekken erger maken bereid u zelf daarom goed voor of schakel MeubelVisie in. Hieronder een opsomming van een paar methodes die we gebruiken bij MeubelVisie:

Dieptereiniging

Dit is een reiniging die het beste gebruikt kan worden bij meubels die sterk vervuild zijn. We gebruiken daar voor een professionele sproei extractie machine. Met deze machine kunnen we uw meubels grondig spoelen en reinigen.

Vapor reiniging

Deze techniek is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van allergieën. Bij deze techniek word er met waterdamp gewerkt die er voor zorgt dat het vuil los geweekt word en bacteriën etc worden gedood.

Koolzuurreiniging methode

Met een professionele machine spuiten we onder hoge druk koolzuur samen met een reinigingsmiddel in uw meubels. De koolzuurbelletjes zorgen ervoor dat het vuil naar de opppervlakte komt.

Meer lezen over de reinigingsmethodes? Bekijk dan deze pagina: reiniging methodes.

Toch nog vragen?

Heeft u toch nog vragen? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Meubels ontgeuren

Afbeelding Meubelreiniging
Kattenurine, braaksel, nicotine etc.
Wij verwijderen gegarandeerd elke geur
Lees meer

Lederen meubels reinigen

Afbeelding Meubelreiniging
Reinigen van leren meubels doen wij met een eigen
ontwikkeld reinigingsproces. Topresultaat verzekerd.
Lees meer

Meubel reinigingsmethodes

Afbeelding Vloer reparatie
Niet elke bank of bekleding is hetzelfde. Daarom maken
wij gebruik van verschillende reinigingsmethodes.
Lees meer

Meubels impregneren

Afbeelding Stofreparatie
Zowel nieuwe als gebruikte meubels beschermen wij
met beste impregneer vloeistoffen. Inclusief garantie.
Lees meer

Stoffen meubels reinigen

Afbeelding Meubel reparatie
Wij passen de juiste reinigingsmethode toe.
Zodat we het best mogelijke resultaat kunnen behalen.
Lees meer

Bureaustoelen reinigen

Afbeelding bureaustoelen
Kantine stoelen, directie fauteuils of bioscoopstoelen.
Met onze scherpe tarieven gaan we u verrassen.
Lees meer


Klanten geven ons een mooi cijfer!

Vorige week zijn jullie langs geweest om de bank te reinigen en ik wil even zeggen dat er fantastische werk is geleverd, de bank zie er weer top uit en we zijn er super blij mee.
Nogmaals bedankt en als het ooit weer nodig is weet ik wie ik moet bellen.

Mvg
Roel Manders - Maastricht

Alle reviews

Snel antwoord?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  Alkmaar 072 2020144
  Almere 036 2030559
  Amsterdam 020 2181797
  Apeldoorn 055 2048233
  Arnhem 026 2030654
  Breda 076 2050811
  Emmen 052 4729005
  Den Bosch 073 5997325
  Den Haag 070 2170591
  Den Helder 0223 726827
  Dordrecht 078 2040166
  Eindhoven 040 2130032
  Groningen 050 2050204
  Leeuwarden 058 2030398
  Maastricht 043 2050001
  Middelburg 0118 726189
  Oldenzaal 074 2469361
  Rotterdam 010 3027631
  Utrecht 030 2081114
  Venlo 077 2050597

  Shoppen bij MeubelVisie.nl

  Webshop