Webshop


Webshop

Bij Meubelvisie kunt u eenvoudig en makkelijk online winkelen. Lekker winkelen vanuit uw eigen luie stoel met uw laptop of iPad op schoot. Of het nu gaat om onderhoudsmiddelen, meubelstoffen of nieuwe meubels. Het kan allemaal.

In onze webshop kunt u betrouwbaar en heel eenvoudig een bestelling plaatsen. Meeste artikelen hebben wij op voorraad en worden de volgende dag al geleverd. In sommige gevallen kan het iets langer duren. Bent u op zoek naar iets specifiek maar kunt u het bij ons niet vinden. Stuur ons een mail en wij gaan voor u op zoek.

Wilt u een persoonlijk en goed advies van onze specialisten. Neem dan contact op via onze mail. Uw vraag wordt dan zo snel mogelijk door de juiste specialist beantwoord.

Winkelen bij Meubelvisie

Wij leveren de beste onderhoudsproducten voor uw meubels. Alle onderhoudsproducten worden door ons zelf getest alvorens aan te bieden in onze webshop.

Hetzelfde geldt voor onze reinigingsmiddelen. Alleen de beste reinigingsmiddelen voor uw meubels komen in onze webshop te staan. Zodat u zeker weet dat u een goed product koopt.

Voor onze klanten die graag zelf aan de slag gaan. Kunnen bij ons diverse reparatiemiddelen kopen maar ook meubelstoffen om zelf aan de slag te gaan met het stofferen van meubels.

Wilt u liever nieuwe meubels kopen, zelfs dat kan bij Meubelvisie. Hiervoor werken we samen met zorgvuldig uitgezochte partners. Waar u met een gerust hart nieuwe meubels kunt kopen.

Vergeet niet contact met ons op te nemen mocht u een vraag hebben of advies nodig hebben. Ons team staat voor u klaar. U vraag mail wordt doorgaans binnen een uur beantwoord en vaak al binnen vijf minuten.

Wilt u liever bellen met ons dat kan. Wij hebben een team van 7 vriendelijke  telefonistes klaar staan om al uw vragen te beantwoorden.

Winkelen bij MeubelVisie, lekker makkelijk.