Webshop

Winkelen bij de webshop van MeubelVisieBij Meubelvisie kunt u eenvoudig en makkelijk online winkelen. We hebben een handige webshop waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft. Mocht u onverhoopt toch iets niet kunnen vinden neem dan even contact met ons op want waarschijnlijk kunnen we het alsnog voor u realiseren!

Op dit moment verkopen we onderhoudsmiddelen, reinigingsmiddelen, reparatiemiddelen en verschillende producten voor als u zelf aan de slag wilt met meubels maken. Denk hierbij aan gereedschap, meubelstoffen, vullingen, tapijtverf spullen en nog veel meer!

In onze webshop kunt u betrouwbaar en heel eenvoudig een bestelling plaatsen. De meeste artikelen hebben wij op voorraad en worden de volgende dag al geleverd. In sommige gevallen kan het iets langer duren maar dan stellen we u meteen op de hoogte.

De verzendkosten in Nederland zijn €5,95 per bestelling en als u boven de €40,- aan producten besteld dan zijn de verzendkosten zelfs helemaal gratis! Naast Nederland verzenden we onze producten ook naar België. De verzendkosten naar België liggen nu op €5,97.

Leather Care Kit Brushed Leather

Onderhoudsmiddelen

Voor de materialen: steen, textiel, hout en leder verkopen we verschillende producten die u kunt gebruiken voor het onderhoud ervan. We hebben alle producten zelf getest zodat we voor u een mooie selectie konden maken. Weet u niet precies welk middel u nodig heeft? Schroom dan niet maar neem gewoon even contact met ons op. Advies is altijd gratis bij ons!

Reinigingsmiddelen

Heeft u meubels die wel een reinigingsbeurt kunnen gebruiken? Neem dan een kijkje bij onze reinigingsmiddelen. We hebben een groot assortiment aan reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor verschillende materialen zoals:

  • Kunststof
  • RVS
  • Steen
  • Textiel
  • Hout
  • Leder

Natuurlijk zijn deze producten ook voor andere zaken geschikt dan meubels, denk bijvoorbeeld aan gordijnen, tapijten, vloerbedekking en autobekleding.

Hout Repair Set

Reparatiemiddelen

Is uw meubel stuk en bent u een echte doehetzelver? Dan is deze categorie iets voor u! We hebben allerlei producten die u kunt gebruiken voor het repareren van meubels. Bent u niet helemaal zeker van wat u nodig heeft dan kunt u ons altijd even om hulp vragen. Advies is bij ons altijd gratis!

Zelf doen

Voor de mensen die het liefst zelf aan de slag gaan hebben we nu ook een leuke categorie: ‘Zelf doen‘. Wilt u uw tapijt verven? Zelf kussens maken? Uw tafel in de olie zetten? Hier vindt u alle benodigdheden! Mist u hier toch nog iets? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat het in onze webshop komt te staan!

Diversen in de webshop

We hebben ook een categorie die gevuld gaat worden met diverse producten. Op dit moment hebben we een collectie met dierenhuiden er in staan en het plan is om deze categorie nog verder uit te breiden. De webshop is dus nog volop in ontwikkeling maar dat maakt het juist extra leuk. Zo heeft u steeds keuze uit nieuwe producten als u bij ons gaat winkelen.

Bank laura

Op maat banken

Bent u aan het winkelen voor een bank maar kunt u de perfecte bank niet vinden? Dan hebben wij een goede oplossing namelijk de ‘bank op maat’! U bedenkt wat voor bank u graag zou willen hebben en wij gaan dat voor u realiseren. Zo heeft u iets unieks en iets wat precies bij u past.

Nieuwe meubels

Wilt u liever gewoon nieuwe meubels kopen? Ook dan kunnen wij u verder helpen! We werken samen met zorgvuldig uitgekozen partners die u allemaal op onze nieuwe meubels pagina kunt vinden. De opbrengst hiervan doneren we aan het goede doel Bhakti Luhur.

Handige blogs

We hebben ook een handig blog voor u gemaakt die vol staat met artikelen over het repareren, onderhouden en reinigen van uw meubels. Wekelijks worden er nieuwe blogs geschreven, hou het blog dus goed in de gaten! Wilt u graag informatie over iets specifieks? Dan kunt u ons dat altijd even laten weten en wie weet staat er dan binnenkort een blog op maat voor u bij!

Winkelen en het goede doel steunen

Bij ons kunt u lekker winkelen en tegelijkertijd het goede doel steunen. Er zijn verschillende manieren waarop we met onze website het goede doel steunen. Een van deze manieren is het verkoop van ons e-book. De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel Bhakti Luhur. Het is een handig e-book waarbij we meer informatie geven over het kopen van meubels. Dit is echt het eerlijke verhaal met handige tips en informatie. Daarnaast zitten er ook nog eens 2 kortingskaarten in het boek die u weer kunt gebruiken voor u volgende aankoop.

Op de hoogte blijven van MeubelVisie

De website is vol op in ontwikkeling en om op de hoogte te blijven van de laatste blogs, artikelen en acties kunt u ons volgen op Social Media! Like ons op Facebook of volg ons via Twitter.

Vragen of opmerkingen over de webshop?

Vragen of opmerkingen?
Heeft u een vraag of opmerking? Of is er misschien iets waar u graag wat extra advies bij nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor u klaar en vaak heeft u al binnen uur een reactie. Vaak zelfs nog sneller zodat u snel weer verder kunt.

Wij zijn te bereiken via ons contactformulier, via telefoon en ook via social media zoals: Facebook of volg ons via Twitter. Onze telefoonnummers kunt u terugvinden op onze contactpagina.

Winkelen bij MeubelVisie willen we u zo makkelijk mogelijk maken! Bent u aan het winkelen en denkt u…Dit zou nog wel anders of beter kunnen? Dan horen we dat natuurlijk ook graag van u. Wij staan altijd open voor verbeteringen en zo blijft de webshop ook vol op in ontwikkeling.

Winkelen bij MeubelVisie, lekker makkelijk.