Meubelstoffering

meubelstofferingWeet u nog het moment dat u voor het eerst op uw nieuwe bank ging zitten?
U wist het meteen dit zou hem worden! De kleuren waren prachtig en het zitcomfort was fantastisch. Maar nu een aantal jaar later staat uw bank er een beetje verloren bij. De kleuren zijn dof geworden en door de jaren heen is het zitcomfort ook niet meer zoals toen. De slijtage op de zitvlakken en dat ene kleine gaatje maken het er allemaal niet veel beter op. Meubelstoffering kan een oplossing zijn!

Een nieuwe bank kopen is niet makkelijk. De kwaliteit laat vaak te wensen over en eigenlijk past uw vertrouwde bank nog prima in het interieur. Vervangen is onnodig milieubelastend en niet nodig. Laat uw bank opnieuw stofferen en hij ziet er weer uit als nieuw!

Er zijn honderden kleuren in leder en stof en er zit altijd iets voor u tussen. Een nieuwe bank gaat tegenwoordig hooguit 3 tot 5 jaar mee maar wanneer wij uw huidige bank stofferen kunt u weer jaren met uw meubels vooruit omdat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Meubels stofferen

Vaak kunt u slijtage en kleine beschadigingen aan een meubel lang verborgen houden. Geef toe we gebruiken allemaal wel eens een kussentje of een dekentje om het een en ander te verbloemen 🙂 Maar soms wordt de slijtage of de beschadiging te groot en dan moet er echt iets aan gedaan worden.

In plaats van meteen een compleet nieuw meubel kopen kunt u het meubel ook opnieuw laten stofferen. Hier kunt u weer kiezen uit een complete meubelstoffering of een deel meubelstoffering. U hoeft dus niet uw complete meubel te laten stofferen als er maar een klein deel versleten is.

Moderne meubelstoffering

Hedendaags zijn er meer moderne dan klassieke stofferingen. Bij modern gaat het vaak om meubels met een strak en tijdloos design. Bij het opnieuw stofferen is het belangrijk dat precies de juiste stof wordt gebruikt. Gelukkig weten onze specialisten daar alles van! Ze zijn niet alleen gespecialiseerd in klassieke stofferingen maar ook in moderne stofferingen.

Klassieke meubelstoffering

Bij klassieke stofferingen worden vaak andere stoffen gebruikt dan bij moderne stofferingen. De techniek voor het behandelen verschilt behoorlijk van elkaar dus het is belangrijk dat uw stoffeerder gespecialiseerd is in beide stofferingen.

Stoffen die vaak gebruikt worden bij klassiek stofferen zijn onder andere: kapok, jute, crin, paardenhaar en andere natuurlijke stoffen. Dit soort stoffen kunnen het klassieke meubel weer helemaal tot leven laten komen na de stoffering.

Nieuwe stoffering is handwerk

Bij MeubelVisie stofferen we de meubels met de hand en met uiterste zorg. Allereerst zorgen we dat het oude meubel van de oude stof ontdaan word. Hiervan worden dan mallen gemaakt die gebruikt worden om nieuwe stukken stof uit te snijden.

Wanneer dat allemaal gelukt is worden alle stukken uitgesneden en dan aan elkaar gestikt. Als het weer compleet is dan word het meubel opnieuw bekleed. Dit moet echt met beleid en vakmanschap worden uitgevoerd. Weet u niet precies wat u doet? Dan kan het helemaal mis gaan.

Denkt u nou dat gaat me wel lukken? Ook dan kunnen we u op weg helpen! Zo hebben we handige blogs met tips voor de doe het zelver. Weet u al precies wat u gaat doen en wat u nodig heeft? Kijk dan eens op deze pagina, Hier vindt u allerlei materialen voor de doe het zelver. Denk bijvoorbeeld aan materialen voor kussens maken of tapijt verven.

Complete bank op maat

Wilt u echt iets unieks? Dan is de bank op maat misschien wel een optie voor u! Met deze optie maken we een bank helemaal op maat zodat hij perfect bij uw huis en interieur past. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen waardoor u een optimaal zitcomfort zult beleven. Door de hoogwaardige materialen gaat de bank ook lang mee!

Weet u nog niet precies wat u zou willen en wilt u alvast wat inspiratie op doen? Kijk dan eens op deze pagina. Hier vindt u de populairste modellen banken die we tot nu toe hebben mogen maken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat zoiets zou kosten? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie. Uiteraard is elke bank uniek dus neem contact op als u een persoonlijke offerte wil laten maken. Wij helpen u graag verder!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het omtoveren van versleten banken naar splinternieuwe banken is iets wat we graag doen. Bestaande meubels geven we een compleet nieuw uiterlijk en u herkent ze niet meer terug. Of het nu gaat om een moderne design bank of een klassieke bank – wij kunnen het allemaal voor u realiseren.

Naast een complete meubelstoffering doen we ook deelstofferingen. Heeft u bijvoorbeeld een versleten zitting maar ziet de rest er nog goed uit? Dan is het ook mogelijk om alleen de zitting een nieuwe stoffering te geven. Dat scheelt een hoop geld en het resultaat is gewoonweg verbluffend.

Meubelstoffering bij Meubelvisie?

Onze meubelstoffeerders hebben meer dan 30 jaar ervaring en zij kunnen uw meubels weer een nieuw uiterlijk geven. Wij halen en brengen uw meubels en daarnaast hebben we een snelle doorloop tijd dus u hoeft uw meubels nooit lang te missen.

MeubelVisie werkt door heel Nederland en u krijgt altijd 3 jaar garantie op ons werk. U leest het al, het zijn echt alleen maar voordelen! Schuif het niet weer opzij maar vraag gewoon een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Wie weet zit u volgende week al op een nieuwe gestoffeerde bank!

Bank op maat

Afbeelding Meubelreiniging
U wilt een bank op maat?
Dat kunnen wij voor u regelen!
Lees meer

Kussens op maat

Afbeelding Stofreparatie
Nieuwe kussens nodig voor uw caravan, boot of
tuinmeubilair. Wij maken alles op maat.
Lees meer

Meubels stofferen

Afbeelding Meubelreiniging
Wij werken alleen met echte meubelstoffen en
de beste stoffeermaterialen.
Lees meer

Modern of klassieke stoffering

Afbeelding Bank reparatie
Klassiek of modern
Bij ons is het allemaal mogelijk!
Lees meer

Klanten geven ons een topcijfer!

Voor ons geen andere reparateurs meer! Als er iets gemaakt moet worden zijn jullie de eerste die dat horen!

Met vriendelijke groet,
Terry Meinders Office Manager

Alle reviews

Snel antwoord?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  Alkmaar 072 2020144
  Almere 036 2030559
  Amsterdam 020 2181797
  Apeldoorn 055 2048233
  Arnhem 026 2030654
  Breda 076 2050811
  Emmen 052 4729005
  Den Bosch 073 5997325
  Den Haag 070 2170591
  Den Helder 0223 726827
  Dordrecht 078 2040166
  Eindhoven 040 2130032
  Groningen 050 2050204
  Leeuwarden 058 2030398
  Maastricht 043 2050001
  Middelburg 0118 726189
  Oldenzaal 074 2469361
  Rotterdam 010 3027631
  Utrecht 030 2081114
  Venlo 077 2050597

  Shoppen bij MeubelVisie.nl

  Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

  Alles voor uw meubels koopt u voordelig en snel in onze webshop!

  Webshop