Meubelreparatie

meubelreparatie

Meubels weggooien is niet meer nodig

Uw meubels worden dagelijks gebruikt en ondanks dat u erg zuinig op uw meubels bent kan het toch gebeuren dat er iets stuk gaat. Denk bijvoorbeeld aan een doorgezakte bank of armleuning, een diepe kras in uw tafel of een loshangend deurtje in de kast. Nieuwe meubels kopen kost veel geld en is onnodig milieu belastend. Gelukkig is weggooien niet meer nodig met meubelreparatie.

Elke meubelreparatie is mogelijk

Grootste probleem is vaak het zitcomfort. Na enkele jaren worden de zitkussens an uw bank steeds slechter. Hiervoor hebben wij verschillende oplossingen van goedkoop tot duurzaam. Zo kunnen we de bestaande vullingen bijvullen maar ook geheel vervangen. Met een nieuwe vulling van Meubelvisie kunt u vaak weer tien jaar vooruit.

Hetzelfde voor stof of leder reparatie’s. Natuurlijk kunt u kiezen voor een voordelige oplossing maar de wat duurdere oplossingen geven vaak een veel duurzamer resultaat. Om een voorbeeld te geven, een scheur in een lederen zitting kunnen we met een spotrepair methode uitstekend herstellen. maar het is ook mogelijk dat wij een nieuw stuk leder voor u plaatsen. Kleurverschil valt in de regel erg mee en voordeel is dat u weer jaren met uw lederen bank vooruit kan.

Meubelreparatie aan huis

Een meubelreparatie kunnen we op verschillende manieren uitvoeren. In de meeste gevallen kan het gewoon bij u thuis waardoor u de meubels geen dag hoeft te missen. Het voordeel is dat u precies ziet wat er gebeurd met uw meubels en het is voordeliger doordat er geen transport nodig is.

Sommige meubels hebben toch iets meer tijd en aandacht nodig en voor deze meubels is het beter dat ze bij ons op de stoffeerderij worden gerepareerd. Wij hebben een grote meubelstoffeerderij waar we nieuwe meubels maken maar ook uw meubels vakkundig onder handen kunnen nemen. Uiteraard halen we de meubels bij u thuis op en na afloop leveren we ze weer netjes bij u af. Zo nemen wij al het werk uit handen en hoeft u alleen nog maar te genieten van de meubels.

Nieuwsgierig wat wij voor uw meubels kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.
Ons team staat altijd voor u klaar en vaak heeft u al binnen 5 minuten een antwoord!

Meer informatie over de verschillende soorten reparaties

Bank reparatie

Bij MeubelVisie kunt u terecht met alle soorten banken en fauteuils. Kleine banken, grote banken, stoffen banken, lederen banken – wij hebben voor elke bank een passende oplossing! Heeft u beschadigingen aan de bank? Dan kunnen wij dat snel voor u repareren.

Ziet uw bank er nog wel goed uit maar zit hij niet lekker meer omdat hij doorgezakt is? Blijf dan niet langer ongemakkelijk op uw bank zitten maar laat MeubelVisie de bank weer opknappen zodat u weer heerlijk kunt zitten. Wilt u meer te weten komen over bank reparatie? Lees dan verder op deze pagina.

Hout reparatie

Heeft u beschadigde houten meubels? Denk bijvoorbeeld aan diepe krassen of deuken? Dan kan het nog een behoorlijk klusje zijn om deze weer te repareren. MeubelVisie neemt u dit werk graag uit handen. Wij kunnen het hout repareren en zorgen dat uw meubel er weer tip top uit ziet!

Niet alleen voor deuken en krassen kunt u bij ons terecht maar ook voor het vervangen van sloten en het herstellen van een doorgezakte armleuning! Wilt u meer te weten komen over hout reparatie? Lees dan deze pagina.

Leder reparatie

Leder reparatie is geschikt voor kleine en grotere beschadigingen aan lederen meubelen. Denk bijvoorbeeld aan een kras, scheur of brandgaatje. Maar ook voor grotere oppervlakten is leder reparatie geschikt, bijvoorbeeld als het leder versleten is.

MeubelVisie heeft jarenlange ervaring en maakt gebruik van verschillende soorten reparatietechnieken. Omdat er zoveel verschillende soorten leer zijn is het belangrijk dat de techniek bij het soort leer past. Voor kleine beschadigingen zoals brandgaatjes en scheuren gebruiken wij bijvoorbeeld de vulcanisatie techniek. Meer lezen over leder reparatie? Ga dan naar deze pagina.

Stof reparatie

Heeft u beschadigingen aan uw stoffen meubels? Of wilt u misschien de gehele stof vervangen? Dan kunnen wij u verder helpen! Problemen zoals scheuren, brandgaatjes en stiknaad los is bij ons zo verleden tijd!

Wanneer uw stof beschadigt is en u wilt liever alles laten vervangen heeft u bij ons keuze uit een grote collectie meubelstoffen. Geïnteresseerd in meubelstoffen? Bekijk dat hier onze meubelstoffen.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden van stof reparatie? Lees dan hier verder.

HPL of kunststof reparatie

Heeft u HPL deuren of een HPL aanrechtblad en zitten daar krassen of deuken in? MeubelVisie weet precies hoe dit het beste gerepareerd kan worden. Ook beschadigingen aan uw kunststof kozijnen kunnen zonder problemen worden verholpen. Met deze reparaties kunt u veel geld besparen! Alles vervangen is allang niet meer nodig en dit is ook beter voor het milieu. Meer te weten komen over HPL en kunststof reparaties? Check deze pagina.

Sanitair en keuken reparatie

Naast het repareren van meubels kunt u bij ons ook terecht als u schade heeft in uw badkamer of keuken. Kleine reparaties zijn relatief eenvoudig te repareren. Blijf dus niet zitten met schade maar neem contact op met MeubelVisie!

Andere meubelreparatie?

Bent u klaar met het lezen van deze pagina maar kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan even contact met ons op want de kans is groot dat we u alsnog verder kunnen helpen! Meubelreparatie is onze passie en voor elk probleem kunnen wij een passende oplossing vinden. Oude meubels weer omtoveren tot iets heel moois – dat kunnen wij!

Hout reparatie

Afbeelding Meubelreiniging
Deuk in uw tafelblad? Vervangen gebroken armleuning?
Vaak kan een houtreparatie bij u thuis worden uitgevoerd.
Lees meer

Stofreparatie

Afbeelding Stofreparatie
Heeft u een gebroken stiknaad? Een brandgat in uw bank?
Dan is stofreparatie de oplossing!
Lees meer

HPL of kunststof reparatie

Afbeelding HPL of kunstof reparatie
HPL Reparaties worden vaak toegepast bij deuren.
De kunstof reparatie word vaak op kozijnen gedaan.
Lees meer

Leder reparatie

Afbeelding Meubelreiniging
Leder herstellen, kleuren of nieuw leder plaatsen.
Wij hebben betaalbare oplossingen!
Lees meer

Bank reparatie

Afbeelding Bank reparatie
Een gebroken spant of nieuwe bankvulling nodig?
Wij hebben altijd de juiste oplossing voor u.
Lees meer

Sanitair of keuken reparatie

Afbeelding sanitair of keuken reparatie
Sanitair reparatie hoeft niet duur te zijn.
Een kleine reparatie aan een badkuip is eenvoudig.
Lees meer


Klanten geven ons een top cijfer!

Voor ons geen andere reparateurs meer! Als er iets gemaakt moet worden zijn jullie de eerste die dat horen!

Met vriendelijke groet,
Terry Meinders Office Manager

Alle reviews

Snel antwoord?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  Alkmaar 072 2020144
  Almere 036 2030559
  Amsterdam 020 2181797
  Apeldoorn 055 2048233
  Arnhem 026 2030654
  Breda 076 2050811
  Emmen 052 4729005
  Den Bosch 073 5997325
  Den Haag 070 2170591
  Den Helder 0223 726827
  Dordrecht 078 2040166
  Eindhoven 040 2130032
  Groningen 050 2050204
  Leeuwarden 058 2030398
  Maastricht 043 2050001
  Middelburg 0118 726189
  Oldenzaal 074 2469361
  Rotterdam 010 3027631
  Utrecht 030 2081114
  Venlo 077 2050597

  Shoppen bij MeubelVisie.nl

  Webshop