Retourinformatie

Retourbeleid

Het is belangrijk dat u eerst goed nadenkt of u een product wel nodig heeft. Verder is het van belang dat u altijd eerst advies bij ons vraagt of het product wel geschikt is voor u. Op deze manier kunnen we het retourneren van producten zoveel mogelijk voorkomen waardoor we samen het milieu ontlasten en de verkoopprijzen voor onze klanten zo laag mogelijk kunnen houden. Een win-win situatie voor ons allemaal.

Wij doen onze best retouren te voorkomen door gratis kleurstalen te sturen en uw vragen altijd dezelfde dag nog te beantwoorden. Daarnaast hebben wij een eigen naaiatelier waardoor we producten ook aan uw wensen kunnen aanpassen. Onze verwachting van u is dat u alles eraan doet om het retour sturen van producten zoveel mogelijk te voorkomen en uw verantwoordelijkheid te nemen.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling toch retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@meubelvisie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is in een stevige doos. U bent ten alle tijde als verzender aansprakelijk voor het in goede staat terugsturen van het pakket.

Komt het pakket beschadigd bij ons aan dan kunnen wij het aankoopbedrag niet crediteren. U krijgt dan van ons de mogelijkheid om het pakket terug te ontvangen mits u binnen 24 uur de verzendkosten aan ons overmaakt. Maakt u de verzendkosten niet aan ons over dan wordt het beschadigde product vernietigd.

Wanneer u een artikel retour stuurt. Mail ons dit compleet ingevulde retour formulier en doe een kopie bij het artikel dat u retourneert.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

MeubelVisie

Musicalstraat 3-B1323VR Almere
E-mailadres: info@meubelvisie.nl
KvK-nummer: 51.644.738
Btw-identificatienummer: 8501.09.735.B01