Leather Protection Cream 250 ml

12.50

Categorie:

Beschrijving

Leather Protection Cream voor optimaal lederonderhoud

Voor het optimale onderhoud van uw lederen bank of stoel is het belangrijk dat u daarvoor het juiste product in huis haalt. Uw zitmeubel verkeert in goede conditie en moet dat natuurlijk ook blijven. Dit kunt u bereiken door Leather Protection Cream van Leather master te gebruiken. Deze beschermingscréme wordt veel gebruikt door vakmensen, en nu kunt u zelf thuis ook goed mee aan de slag gaan.

Niet milieu-vervuilend

Leather Protection Cream is een product met water als basis. Dit betekent dat het product amper ruikt en bovenal minder milieuvervuilend is dan zijn tegenhangers op basis van olie.

Voor het voorkomen van vlekken

Vlekken op uw zitmeubel kunnen door morsen, knoeien en door slijtage makkelijk ontstaan. Regelmatig gebruik van Leather Protection Cream vormt een beschermende laag tegen vuil en slijtage.

Duurzaam en beschermend

Omdat verzorging en het onderhoud van lederen zitmeubels een terugkerende bezigheid is, moet dat makkelijk zijn! Leather Protection Cream is eenvoudig aan te brengen en te verwerken. De verzorging van uw lederen stoel of bank met een middel levert échte bescherming en duurzaamheid op.

Belang van reiniging en onderhoud

Leer kan jaren langer schoon en zacht blijven wanneer u er op een juiste wijze voor zorgt. Het reinigen (ook daar zijn de juiste middelen voor te koop) en het onderhouden dragen in belangrijke mate bij aan een langdurig gebruik en jarenlang zitplezier.

Zorg dat u het in huis heeft

Om uw lederen zitmeubels mooi te laten zijn en er prettig op te kunnen blijven zitten, is een frequent onderhoud onmisbaar. Een aantal keren per jaar de Leather Protection Cream toepassen geeft dit gewenste resultaat. Zorg er dus voor dat u dit product in huis heeft, want voor het in goede staat houden van uw lederen stoel of bank mag deze gewoonweg niet ontbreken.