Natural Wood Cleaner

4.95

250ml

Met Natural Wood Cleaner bent u snel van vuil en vlekken af. Dit product is te gebruiken bij alle houtsoorten die afgewerkt zijn met lak, was of olie.

Categorie:

Beschrijving

Natural Wood Cleaner is een krachtig reinigingsproduct op waterbasis. Met de Natural Wood Cleaner bent u snel van vuil en vlekken af. Daarnaast kunt u met dit product ook uw houten meubel ontvetten en gebruiken als voorbehandeling wanneer er bijvoorbeeld geschuurd moet worden.

Natural Wood Cleaner, wat is het?

Natural Wood Cleaner is een effectief en super reinigingsmiddel voor uw houten meubels. Vaak wordt dit product gebruikt om vervuilde olie en waslagen te verwijderen. Het product kunt u gebruiken om van vuil en vlekken af te komen maar ook kunt u het gebruiken als u uw meubel opnieuw wilt schuren.

Wanneer u uw meubels altijd met dit product reinigt kunt u voorkomen dat de oude olie of was lagen zich mengen met de nieuwe lagen. Daardoor zult u een veel mooier resultaat krijgen.

Wat doet Natural Wood Cleaner?

  • intensief reinigen van olie, was en laklagen
  • kan gebruikt worden als voor behandeling

Natural Wood Cleaner is geschikt voor

Dit product kunt u gebruiken bij alle houtsoorten die afgewerkt zijn met lak, was of olie. Wilt u een ander onderhoudsproduct gebruiken voor uw houten meubelen? Dan raden we altijd aan om eerst het meubel met de Natural Wood Cleaner te behandelen. Als u uw meubel eerst behandeld met Natural Wood Cleaner zal het eindresultaat nog veel mooier worden.

Ook wanneer uw meubels nog onbehandeld zijn zoals teak kunt u eerst dit product gebruiken. Daarna kunt u het dan behandelen met Natural Woodsealer.

Nog een paar tips

De allerbelangrijkste tip die we u mee kunnen geven is dat u altijd uw meubel moet voor behandelen met de Natural Wood Cleaner. Het zorgt ervoor dat er geen vlekken en doffe plekken ontstaan en het resultaat is gewoonweg een stuk beter.

Het product is ook heel simpel in gebruik. Om goed te zien of er nog vuil op uw meubel zit raden we aan om altijd een witte schone doek te gebruik. Sprenkel een klein beetje van het product op de doek en wrijf het dan in op het meubel. U hoeft hier niet heel hard te drukken – een lichte druk is al prima. Daarna moet u het product even laten inwerken en met een andere doek kunt u daarna het vuil gemakkelijk verwijderen.

Na het gebruik van de Natural Wood Cleaner worden de meubels altijd wat schraler. Daarom is het belangrijk dat u altijd het meubel na behandeld met olie of was. Dit zorgt er ook meteen voor dat er een beschermlaagje om uw meubels heen komt.