James Vlekkenwonder

15.95

250ml

James vlekkenwonder is een perfect reinigingsmiddel voor al uw moeilijke vlekken. Koffie, rode wijn, fruit en zelfs bloedvlekken krijgt u weer schoon met James Vlekkenwonder!

Categorieën: ,

Beschrijving

James vlekkenwonder is een perfect reinigingsmiddel voor al uw moeilijke vlekken. Koffie, rode wijn, fruit en zelfs bloedvlekken krijgt u weer schoon met James Vlekkenwonder!

James vlekkenwonder gebruikt door professionals

Dit product wordt vaak gebruikt door schoonmaak professionals en ook facilitaire diensten in bedrijven en hotels hebben dit product vaak in hun assortiment. Dat geeft wel aan dat het een uitstekend product is! Naast dat de meeste vlekken gemakkelijk verwijderd worden is het product ook nog eens biologisch afbreekbaar. Doordat het biologisch afbreekbaar is blijft er ook geen zeep residu achter. Wanneer er wel een residu achterblijft kan het snel weer vuil aantrekken maar dat is met James niet het geval!

James vlekkenwonder | Hoe te gebruiken?

James is zeer makkelijk in gebruik! U hoeft alleen de vloeistof op de vlek te druppen en daarna is het wachten! In de komende 12 uur zal de vlek dan vanzelf verdwijnen. In een enkel geval is een nabehandeling nodig maar vaak kunt u de vlek niet eens meer terug vlekken. James Vlekkenwonder werkt niet alleen voor nieuwe vlekken maar ook vlekken die er al wat langer zitten zijn goed te behandelen met dit product.

Naast dat dit reinigingsmiddel de vlekken laat verdwijnen laat het ook de nare geurtjes verdwijnen. Heeft uw poes of hond een ongelukje gehad? Dan kan James de vlek en de geur voor u verwijderen!

Bekijk hier alle video’s van MeubelVisie

Veilig en simpel

Het product is geschikt voor natuurlijke materialen en voor synthetische materialen. Doordat het biologisch afbreekbaar is is het altijd veilig te gebruiken. Ook hoeft u alleen het product op de vlek aan te brengen. Schrobben, deppen, wrijven het is allemaal niet meer nodig! Het enige wat u bij dit product nodig hebt is een klein beetje geduld! Dat klinkt toch perfect?

Andere vragen of opmerkingen?

Heeft u na het lezen van deze beschrijving nog andere vragen? Of wilt u misschien advies over uw vlek? Schroom dan niet maar neem contact met ons op. Wij hebben een team met specialisten voor u klaar staan die u graag verder helpen!