Leather Power Cleaner

13.97

250ml

Heeft u hardnekkige vlekken? Dan is de Leather Power Cleaner het ideale product! Het is een krachtige reiniger die moeiteloos lastige vlekken verwijderd.

Categorieën: ,

Beschrijving

Heeft u de hoop opgegeven dat de vlek ooit nog uit uw lederen meubel gaat? Heeft u normale lederreinigers geprobeerd maar is de vlek er niet uitgegaan? Dan raden wij dit product aan! De Leather Power Cleaner is een krachtige reiniger die u kunt gebruiken voor hardnekkige vlekken op uw leder.

Leather Power Cleaner, wat is het?

Leather Power Cleaner is een product dat bedoeld is om op een makkelijke manier uw lederen meubels grondig te reinigen. Ernstige vervuiling en hardnekkige vlekken kunt u met dit product moeiteloos verwijderen.

Voordelen Leather Power Cleaner

  • Intensieve verontreiniging maakt geen kans met dit product
  • Hardnekkige vlekken kunt u met dit product wel schoon krijgen

Bij welk leder kunt u Leather Power Cleaner gebruiken?

Dit product is geschikt voor alle gladde ledersoorten. Denk hierbij aan: gedekverfd leder, semi-aniline leder, leatherlook, pull up en skai.

Waar kunt u de Leather Power Cleaner niet voor gebruiken?

Wanneer u lederen meubels heeft die voorzien zijn van een was- of olie laag kunt u dit product niet gebruiken. Ook geschuurd leder, (glad) vol-aniline leder en geschuurde leersoorten (suede en nubuck) zijn niet geschikt voor dit product.

Tips

Test het product eerst uit op een klein stukje van de meubel dat niet opvalt. Zo kunt u zien of de kleur intact blijft.

Spuit de Leather Power Cleaner niet direct op het leder. Wij adviseren om het product eerst op een witte doek te spuiten en daarna met draaiende bewegingen aan te brengen op het leder. Laat het dan even inwerken en ga daarna met een vochtige doek aan de slag om het vuil te verwijderen. We raden aan om de doek steeds in schoon water uit te spoelen zodat u voorkomt dat het vuil zich verspreidt.

Vragen over de Leather Power Cleaner?

Heeft u vragen of opmerkingen over dit product? Of wilt u weten of uw lederen meubel geschikt is voor dit product? Vraag het ons via het contactformulier! 9 van de 10 keer heeft u al binnen een uur een reactie zodat u snel weer verder kan!