Textile Refresher

13.90

500ml

Textile Refresher is het perfecte product om van nare en vervelende geurtjes af te komen. Het is geschikt voor natuurlijke en synthetische stoffen.

Categorieën: ,

Beschrijving

Heeft u last van vervelende geurtjes waar u niet vanaf komt? Dan is de Textile Refresher ideaal voor u! De Textile Refresher zorgt ervoor dat u in no-time van deze nare geurtjes af bent.

Voor welke geuren kunt u de Textile Refresher gebruiken?

De Textile Refresher kunt u gebruiken voor veel verschillende geuren. Heeft u bijvoorbeeld een hele muffe geur? Dan kan dit product een uitkomst bieden. Verder kunt u denken aan geuren die te maken hebben met:

  • urine
  • voedsel
  • drinken
  • ontlasting
  • schimmel
  • braaksel
  • vocht

Voor welke stoffen is het product geschikt?

Het product is geschikt voor natuurlijke stoffen en voor microvezelstoffen. Denk bijvoorbeeld aan: meubelstoffen, kleding, tapijten, autobekleding en vloerbedekking.

De Textile Refresher werkt voor natuurlijke maar ook voor synthetische stoffen. Het verwijderd de ongewenste geuren zodat uw meubels snel weer fris ruiken.

Textile Refresher toepassen

Om het maximale resultaat te behalen raden we aan om eerst het meubel goed te reinigen. Hiermee haalt u al een deel van de geuren weg. Daarna raden we aan om het product eerst op een kleine onopvallende plek uit te proberen. Op die manier kunt u zien of het kleur niet veranderd. Laat het eerst goed drogen (2-4 uur) voordat u het gaat vergelijken.

Als de test gelukt is dan kunt u de rest van het meubel gaan inspuiten. Hierbij is het belangrijk dat u het eenmalig en gelijkmatig inspuit. Laat het daarna 2 tot 4 uur drogen. Is de geur niet helemaal weg? Dan kunt u de behandeling nog een keer herhalen.

Het product verbruikt ongeveer 40 – 50 ml per vierkante meter en verder is het belangrijk dat het product op een koele en droge plek bewaard word.

Andere vragen?

Heeft u nog vragen over dit product? Neem dan even contact met ons op via deze pagina. Ook als u andere vragen heeft kunt u altijd even contact met ons opnemen! Wij staan voor u klaar!