Leather Repair Pencil

11.75

Heeft u schade aan uw leder? Dan is dit de ideale manier om snel kleine kleur beschadigingen te verhelpen. De Leather Repair Pencil is gemakkelijk in gebruik en u heeft keuze uit verschillende kleuren.
Vergeet niet om ook een care&color mee te bestellen om het resultaat nog mooier te maken. Eerst de reparatiestift gebruiken en dan nog even het leder nabehandeling met care & color.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Leather repair pencil is een stift die u kunt gebruiken voor het bijwerken van kleurbeschadigingen en kleine leder schades.

Wat is er mogelijk met de Leather Repair Pencil?

De naam van het product zegt het eigenlijk al, het is een leder reparatie stift maar dan met een penseel zodat het makkelijker is toe te passen. Heeft u schade aan uw leder? Dan is dit de ideale manier om snel kleine kleur beschadigingen te verhelpen. De Leather Repair Pencil is gemakkelijk in gebruik en u heeft keuze uit veel verschillende kleuren.

Naast dat de Leather Repair Pencil geschikt is voor leder is het zelfs mogelijk om het aan te brengen op vinyl. Vaak lost dit ook de kleine kleurbeschadigingen op. Maar let op! Dit werkt vaak maar helaas niet altijd.

Het product is geschikt voor echt leder maar ook voor kunstleder.

Kleurenkaart Leather Repair Pencil

Weet u niet precies welke kleur uit moet hebben? Bekijk dan eens onze handige kleurenkaart. Het beste is om een kleur te nemen die zo dicht mogelijk in de buurt komt van de kleur van het meubel. Staat de kleur er niet helemaal tussen? Dan raden we aan om een kleur te nemen die iets donkerder is dan uw kleur.

Kleurschade verwijderen niet gelukt

Eigenlijk komt het bijna niet voor dat de Leather Repair Pencil niet werkt maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen! Mocht dit bij u het geval zijn dan raden we aan om het leder eens door een echte leerspecialist te laten bekijken. Op deze pagina kunt u alles lezen over leerreparatie. Vaak is het ook mogelijk om de kosten van een leder reparatie terug te krijgen via uw inboedelverzekering.

Andere vragen?

Heeft u nog andere vragen of opmerkingen over de Leather Repair Pencil? Neem dan gewoon even contact met ons op! Ons team staat voor u klaar en vaak heeft u binnen een uur al een antwoord van ons terug.

Extra informatie

Kleur

, , , , , , , , , , , , , , , , ,