Natural Wood Sealer

12.55

250ml

Natural Wood Sealer is een uitstekende impregneer olie voor onbehandeld en gebeitst hout. Het biedt optimale bescherming tegen olie, water en vetten.

Categorieën: ,

Beschrijving

Natural Wood Sealer is een kleurloze impregneer olie die u kunt gebruiken voor onbehandelde en gebeitste houtsoorten. Het is een product op waterbasis en geeft optimale bescherming tegen olie, water en vetten.

Dit product frist uw houten meubel snel en gemakkelijk op. Ook verwijderd het glimplekken van het hout waardoor het meubel er weer verfrissend uit gaat zien.

De Natural Wood Sealer is een afwerkingsproduct dat u echt alleen voor onbehandeld hout en gebeitst hout moet gebruiken. Het bevat een polyurethaal olie dat geschikt is voor het natuurlijk afwerken en beschermen. Voor het normale onderhoud van uw meubels raden we Mat Polish aan.

Gebruiksaanwijzing Natural Wood Sealer

Voordat u de Natural Wood Sealer gaat gebruiken is het belangrijk het hout eerst goed geschuurd wordt. Voor het beste resultaat moet het meubel ook helemaal stof en vetvrij worden gemaakt. De fles moet eerst goed geschud worden voordat u het gaat gebruiken..

Test het product eerst op een onopvallende plaats van het meubelstuk. Op die manier weet u of het hout geschikt is voor dit product. Let hierbij op bestendigheid en kleurechtheid. Laat het teststukje eerst goed drogen voordat u het gaat bekijken of dit het juiste product is voor uw meubelstuk.

Tip: Werk met dit product nooit op natte ondergronden!

Als de test geslaagd is kunt u aan de slag gaan met de rest van het meubel. Met een kwast of een lakroller kunt u gemakkelijk de olie egaal op het hout aanbrengen. De impregneer olie kunt u meteen gebruiken, het is niet nodig om hem nog te verdunnen.

Wanneer de Natural Wood Sealer helemaal droog is kunt u een tweede laag aanbrengen. Meerdere lagen Natural Wood Sealer verhogen de bescherming en ook de glansgraad.

Natural Wood Sealer

Verbruik Natural Wood Sealer

Met een liter Natural Wood Sealer kunt u 10m2 impregneren. 1 flesje bevat 250ml dus per flesje kunt u circa 2,5m2 aanpakken.

Meer weten over de Natural Wood Sealer?

Heeft u na het lezen van deze beschrijving toch nog meer vragen of opmerkingen? Of heeft u misschien vragen die hier helemaal niets mee te maken hebben maar u toch wil weten? Stel uw vraag dan via het contactformulier. Ons team staat voor u klaar en doorgaans heeft u al binnen een uur een antwoord zodat u snel weer verder kunt.