Leather Protector

11.95

Leather Protector is een impregneermiddel dat uw leer optimaal beschermt.

500ml

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Leather Protector: een bijzonder efficiënte lederbeschermer!

Wat is Leather Protector?

Leather Protector is een impregneermiddel dat uw leer optimaal beschermt. Het is speciaal ontworpen voor geschuurde ledersoorten of vol aniline leder, zoals nubuck, pilotenleder, suède of vintage. Het product kan gebruikt worden voor het beschermen van meubelen, en voor auto-, boot- of caravanbekleding.

Hoe werkt Leather Protector?

Met de spuitbus brengt u een beschermende laag aan op uw lederen meubel. Door dit te doen zijn uw lederen meubels optimaal beschermd tegen water, vet of olie. Wanneer u na de behandeling iets morst zal de vloeistof niet direct in uw meubel trekken. Dat geeft u tijd om snel een keukenrol of doekje te pakken en de vlek te verwijderen.

Deze spray verandert niets aan het uiterlijk van uw meubel en ook zal hij nog hetzelfde aanvoelen.

Heeft u uw meubelen een goede schoonmaakbeurt gegeven? Juist dan is het goed om dit product te gebruiken, zo blijft uw meubel namelijk langer schoon en vlekvrij.

Wat doet Leather Protector?

  • Leather Protector beschermt uw nieuwe of pas gereinigde lederen meubels tegen vuil en vlekken.
  • Leather Protector herstelt de vuilafstotende eigenschappen van lederen zitmeubels na het reinigen.

Tips voor gebruik

  • Zorg ervoor dat het oppervlak dat u wilt behandelen volledig schoon is. U kunt dit impregneermiddel dus het beste gebruiken op een nieuwe of net schoongemaakte bank.
  • Voor schoonmaakproducten voor uw lederen meubel kunt u terecht in onze webshop. U vindt er tal van reinigingsproducten die geschikt zijn voor verschillende ledersoorten. Bij twijfel kunt u uiteraard ook gewoon een Leather Care & Protection set aanschaffen. Dan heeft u meteen het hele pakket en hoeft u niets meer bij te bestellen.
  • Breng de Leather Protector altijd aan in een goed geventileerde ruimte.
  • Spuit het impregneermiddel van een afstand van ongeveer 30 cm in lange banen over uw lederen bank. Laat daarbij elke volgende baan de vorige een stukje overlappen.
  • Laat uw meubel na behandeling ongeveer 12 uur drogen en ventileer de ruimte voldoende.
  • Vergeet niet om uw meubel opnieuw te impregneren na elke schoonmaakbeurt. Wij raden u aan om dat minstens één of twee keer per jaar te doen. Op die manier blijft de Leather Protector altijd uw meubel beschermen tegen alle vuil en vlekken.

Heeft u nog andere vragen? Schroom dan niet maar neem gewoon even contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder.