Textile Protector

14.95

500ml

Wilt u vlekken voorkomen en langer genieten van een vlekvrij meubel? Dan is Textile Protector het perfecte product voor u!

Categorieën: ,

Beschrijving

Wilt u vlekken voorkomen en langer genieten van een vlekvrij meubel? Dan is Textile Protector het perfecte product voor u! Dit impregneermiddel is de optimale beschermer voor al uw meubelstoffen.

De Textile Protector maakt meubelstoffen vlekwerend en waterafstotend zonder dat het iets aan het uiterlijk van de meubelstof veranderd. Ook zal de stof nog hetzelfde aanvoelen als voorheen.

Waar kunt u de Textile Protector voor gebruiken?

De Textile Protector herstelt de vuilafstotende eigenschappen van uw stoffen meubels. Wanneer u per ongeluk iets morst zal het niet meteen in het meubel trekken maar er op blijven liggen. Hierdoor kunt u het snel met een stukje keukenrol weghalen voordat het in het meubel trekt. Heeft u de Textile Protector niet gebruikt? Dan is de kans groot dat de vloeistof al in het meubel is getrokken voordat u er bij was om het schoon te maken.

Dit product kunt u gebruiken voor alle soorten stoffen bekleding. Hierbij kunt u denken aan meubels maar eigenlijk kunt u het voor nog veel meer dingen gebruiken! Denk bijvoorbeeld aan:

  • gordijnen
  • tafellinnen
  • wandtextiel
  • tafellinnen
  • loungesets en tuinkussens
  • lampenkappen
  • zonwering
  • auto-, boot- en caravanbekleding
  • sport- en regenkleding

Gebruiksadvies Textile Protector

Dit product kunt u het beste gebruiken als u het meubel net heeft gekocht of als u het net grondig heeft gereinigd. Reinigen kunt u ook het beste doen met een van onze reinigingsproducten. Bekijk deze pagina voor alle reinigingsproducten die geschikt zijn voor textiel.

De Textile Protector moet u alleen gebruiken in ruimtes die heel goed geventileerd zijn. Het beste is zelfs om het in de buitenlucht te doen. Na het aanbrengen van het product is het belangrijk dat de ruimte nog minimaal 3 uur geventileerd word.

Voordat u aan de slag gaat kunt u het beste het product even testen op een onopvallende plaats. Blijft de kleur en het materiaal er hetzelfde uitzien? Dan is het product geschikt voor uw meubel. Denk er wel aan dat u het eerst even laat drogen voordat u het gaat vergelijken.

De spuitbus kunt u het beste recht op houden en dan op een afstand van ongeveer 20 á 30 cm op het meubelspuiten in gelijkmatige banen. Het duurt ongeveer 12 uur voordat het product helemaal droog en ingetrokken is.

Voor het beste resultaat kunt u deze behandeling elk jaar herhalen of wanneer u het meubel grondig gereinigd heeft.