Wood Care Kit Natural Wood Sealer

27.50

Wood Care Kit Wood Sealer. Met deze set reinig en bescherm je alle gelakte, mat gelakte en onbehandelde houten meubelen. Inbegrepen: krachtige reiniger, beschermingsproduct en een verzorgingsproduct en toebehoren.
Bestel eenvoudig online!

Categorieën: , ,

Beschrijving

De Wood Care Kit; wat kunt u er mee?

De Wood Care Kit Natural Wood Sealer is een met zorg samengesteld pakket van Oranje met producten waarmee u zelf prima aan de slag kunt. Zowel de producten als de accessoires om behandeld en onbehandeld hout te reinigen en te onderhouden zijn inbegrepen.

De Wood Care Kit bestaat uit de volgende producten:

  • 250 ml Wood Power Cleaner; om gelakt, gebeitst en onbehandeld hout grondig te reinigen, ontvetten en vlekken te verwijderen. Het gebruik is simpel; u brengt eerst het product aan en laat het vervolgens intrekken. Vervolgens hoeft u de Power Cleaner alleen nog maar uit te wrijven om het vuil te bestrijden.
    Natural Wood Sealer

  • 250 ml Natural Wood Sealer is een watergedragen product dat in meerdere lagen wordt aangebracht om gebeitst en onbehandeld hout te impregneren. Elke extra laag geeft u extra bescherming tegen olie, water en vet. De sealer is kleurloos en dus op elk kleurecht houten meubel te gebruiken. Alleen op een droge ondergrond gebruiken!
  • Matt Polish

  • 250 ml Wood Matt Polish gebruikt u als laatst om glanzende plekken, vaak door huidvetten veroorzaakt, op mat gelakte meubels weer mat te krijgen. Tevens is het dè manier om mat gelakte meubels op te frissen zonder ze glimmend te polijsten. Ook ongelakte meubels die met Natural Wood Sealer zijn behandeld zijn hier voor geschikt.

De Wood Care Kit komt met de volgende accessoires:

3 microvezeldoeken en een schuurspons, deze zijn uitermate geschikt om de producten te verwerken en zorgen ervoor dat u gelijk aan de slag kunt!

Tevens zijn alle producten ook los te koop in de webshop verkrijgbaar evenals losse aanvullende producten voor evt. specifieke wensen.