Oleosa Kit

24.95

Deze kit bestaat uit:

  • 1 x 150ml Leather Soft Cleaner
  • 1 x 150ml Leather Master Oleosa
  • Sponsje
  • Doekje
  • Brochure

De afbeelding hiernaast klopt niet.

Categorieën: ,

Beschrijving

De Leather Master Oleosa Kit is speciaal geschikt voor pull up, saddle wax en geoliede leersoorten. Heeft u meubels van dit materiaal? Zorg er dan voor dat u de Oleosa Kit in huis heeft!

Waar bestaat de Leather Master Oleosa Kit uit?

De kit bestaat uit 150ml Leather Soft Cleaner en 150ml Leather Master Oleosa. Daarnaast bevat het ook een spons, doekje en brochure. Een complete kit om uw lederen meubel te onderhouden.

Hoe gebruikt u de Leather Master Oleosa Kit?

Voordat u aan de slag gaat met de Oleasa raden we aan eerst de Leather Soft Cleaner te gebruiken. Deze soft cleaner is geschikt voor alle leersoorten behalve nubuck en bycast.

De Leather Soft Cleaner

De Leather Soft Cleaner is een delicaat reinigingsmiddel op waterbasis. Het middel bevat geen oplosmiddelen en verwijderd vlekken. Doordat het een delicaat product is tast het niet de finishlaag of originele kenmerken van het leer aan.

Er zijn 2 gevallen waarin de Leather Soft Cleaner het leer of de kleur kunnen veranderen:

1. Wanneer de kleur van het leer tegen geen enkele vloeistof bestand is
Dit kunt u controleren door een witte en zachte doek te bevochtigen met gedestilleerd of gezuiverd water. Ga met deze doek over een onopvallend stukje van het meubel heen. Als er kleur op de doek achter blijft dan zal de soft cleaner – en elk ander product de kleur verwijderen.

2. Wanneer het leer extreem absorberend is kan het leer donkerder worden en krimpen.
Als het leer inderdaad erg absorberend is dan kan het er op lijken dat het leer donkerder is geworden. Vaak is dit echter niet het geval. De kleurpuntjes zijn dichterbij elkaar komen staan waardoor de kleur donkerder lijkt. En doordat de kleurpuntjes dichter bij elkaar zijn gaan staan krimpt het leer een klein beetje. Dit kunt u oplossen door het leer in alle richtingen uit te rekken. De kleur zal dan ook meteen weer lichter worden.

De Oleosa kit

De Leather Master Oleasa is een beschermingscrème die u kunt gebruiken na het gebruik van de Leather Soft Cleaner. De Oleasa beschermt het leer tegen verschillende soorten vlekken. Denk aan: water, alcohol en olie vlekken en vuil wat dagelijks ophoopt. Daarnaast blijft het leer met dit middel mooi en zacht.

We raden aan om uw meubel elke 6 maanden te reinigen en te beschermen. Op deze manier blijft uw lederen meubel nog lang mooi! Staat uw meubel dicht in de buurt van een warmtebron zoals een verwarming? Dan raden we aan om het nog vaker te reinigen en beschermen.

Andere vragen over deze kit? Neem contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oleosa Kit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *