Aquacolor 2.0

59.00

250ml

Aquacolor 2.0 is een nieuw product dat u kunt gebruiken voor lederen meubels. Zijn uw kleuren vervaagd of verschoten? Aquacolor 2.0 zorgt dat het er weer uit ziet als nieuw!

Kies hieronder een kleur of kies voor ‘eigen staal’ als u een staal wilt op sturen voor de perfecte kleur.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Aquacolor 2.0 is een vernieuwd product dat gebruikt word om verkleurd leder er weer als nieuw uit te zien. Aquacolor 2.0 is erg gebruiksvriendelijk en is veel goedkoper dan het leder opspuiten. Daarnaast is vaak het resultaat met Aquacolor 2.0 ook veel mooier. Dit product is echt een aanrader!

Aquacolor 2.0, wat is het?

Aquacolor 2.0 hebben wij ontwikkelt nadat Aquacolor uit de collectie is gehaald. Het is een verbeterd kleurmiddel dat verkleurde lederen meubels er weer als nieuw uit kan laten zien. Denk bijvoorbeeld aan leder dat verkleurd is door de zon of gecraqueleerd leder. Dit is natuurlijk geen gezicht maar met dit artikel kunt u de meubels weer de kleuren terug geven. Zelfs al na 1 behandeling ziet het leder er weer bijna als nieuw uit.

Wat doet het?

  • Het geeft uw lederen meubels weer de oorspronkelijke kleur terug
  • Het repareert kleine krasjes en gebruikssporen

Waar is het product geschikt voor?

Het product is geschikt voor lederen meubelen: aniline leder, semi aniline leder en afgedekt leder. Het is niet geschikt voor: Nubuck, suède, schapenleder, gewaxed leder of pullup leder. Twijfelt u toch of het een geschikt product voor uw meubel is? Neem dan gewoon even contact op!

  • leren meubelen, aniline leder, semi aniline leder, afgedekt leder
  • niet geschikt op leersoorten zoals Nubuck, Suède, Schapenleder of Pull Up of gewaxed leder

Verschillende kleuren

Aquacolor 2.0 is leverbaar in verschillende kleuren. Via onze kleurkaart kunt u de juiste kleur uitkiezen. Staat uw kleur er niet tussen? Dan is het ook mogelijk om een staal naar ons toe te sturen. Wij maken dan de Aquacolor 2.0 helemaal op maat voor uw kleur.

Tips voor het gebruik

Wij zijn een echte fan van dit product en er zijn mooi resultaten mee te behalen. Maar u moet dan wel weten hoe u het product het beste kunt gebruiken. Allereerst moet het lederen meubel gereinigd worden met lederontvetter. Het moet echt goed schoon zijn voordat u met Aquacolor aan de slag gaat.

Drie methodes

Er zijn 3 manieren om het product aan te brengen.

Manier 1: Sprenkel het product op een doek en breng het product aan met draaiende bewegingen zodat er een dun laagje op het leder komt.

Manier 2: Maak een polyether sponsje nat en knijp deze goed uit. Sprenkel Aquacolor op het sponsje en breng het aan op het leder met draaiende bewegingen.

Manier 3: Dit is het product aanbrengen met de airbrush. Dit geeft een heel strak resultaat en is vooral bij aniline leder een aanrader. Het is wel meteen de lastigste methode want u moet wel weten hoe u met de airbrush om moet gaan en u moet in bezig zijn van een airbrush.

Niet de perfecte kleur

Ondanks dat er keuze is uit verschillende kleuren kan het natuurlijk voorkomen dat de juiste kleur er net niet bij zit. Dit is geen probleem want de kleuren kunt u ook met elkaar mensen. Ook is een kleine kleurafwijking helemaal niet erg, het kan niet helemaal van kleur veranderen. Wit kan nooit zwart worden alleen net iets donkerder of iets lichter.

Moet de behandeling herhaald worden?

De kleur blijft gemiddeld 12 maanden zitten en dan moet u de behandeling herhalen. Met het product Leather Care & Color kunt u de kleur nog langer goed houden.

Bekijk onze kleurkaart klik hier

Extra informatie

Kleur

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,