Color Revive

24.95

Color Revive is een product dat gebruikt kan worden als reparatieverf voor verschillende toepassingen.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Color Revive is een nieuw product op de markt, het is een professionele leder reparatie verf. Dit product kan slijtage herstellen en daarnaast kan het ook craquelé herstellen dat komt doordat Color Revive een vullend vermogen heeft. Ook kunt u dit product gebruiken als uw leder verkleurd is door zonlicht of als er naar verloop van tijd licht slijtage is ontstaan.

Bent u op zoek naar een product dat de oorspronkelijke kleur weer terug brengt? Dan is dit het product dat u prima op weg kan helpen. Belangrijk hierbij is wel, dat u eerst het leder goed ontvet. We raden hiervoor de Leather Degreaser van het zelfde merk aan. Daarna kun u de fixeerlak gebruiken om het geheel af te maken. Deze lak beschermd de verf en geeft hem daarnaast ook de juiste glanslaag.

De Color Revive is beschikbaar in 12 verschillende kleuren.

Dit product is beschikbaar in 12 verschillende kleuren:

 • Bordeaux
 • Cognac
 • Crème
 • Donkerblauw
 • Donkerbruin
 • Lichtbruin
 • Middenbruin
 • Smaragdgroen
 • Robijnrood
 • Roodbruin
 • Wit
 • Zwart

Bekijk de kleurenkaart om te zien welke kleur u het beste kunt kiezen. Zit uw kleur er niet bij? Dan is het ook mogelijk om verschillende kleuren te mengen tot 1 kleur. Twijfelt u over de kleur? Schroom dan niet maar neem gerust even contact met ons op, wij helpen u graag verder. Twijfelt u tussen een kleur die lichter of donkerder is, dan raden we altijd aan om de kleur te nemen die donkerder is. Dit geeft het mooiste resultaat.

Waar is de Color Revive geschikt voor?

Dit product is geschikt voor gedekverfd leder, semi-aniline leder en vol aniline leder. U kunt het niet alleen voor meubels gebruiken maar het ook geschikt voor schoenen, jassen en tassen.

Wanneer u de Color Revive gebruikt op vol-aniline leder kan het zo zijn dat het leer wat stugger aanvoelt dan normaal. De uitstraling veranderd naar semi-aniline leder en dat is mooi wat het leder gaat dan minder snel vuil opnemen.

Gebruiksaanwijziging Color Revive

Dit product is heel makkelijk in gebruik en het gaat eigenlijk nooit mis. Voordat u start met het gebruiken van dit product is het heel belangrijk dat het leder schoon en vetvrij is. Hier kunt u het beste onze leder ontvetter of de Leather Degreaser van hetzelfde merk voor gebruiken.

Wanneer u helemaal klaar bent met het schoonmaken en het ontvetten van de bank is hij klaar om geverfd te worden. Het is belangrijk dat u de flacon eerst heel goed schud. Op die manier kunnen alle componenten in de reparatie verf goed vermengd worden. We raden aan om het product eerst uit te testen op een onopvallend deel van de bank. Zo leert u het product kennen en ook ziet u meteen het resultaat van de kleur.

Bent u hier tevreden over? Dan wordt het tijd om de gehele bank te behandelen. Dit kunt u het beste doen met een polyether sponsje. Gebruik hiervoor draaiende en vloeiende bewegingen. Doe dit in kleine vlakken, van stiknaad naar stiknaad toe en probeer zo gelijkmatig mogelijk te werken. U kunt beter iets te weinig product gebruiken dan teveel.

Denkt u na de eerste behandeling dat de kleur nog wel wat intenser mag? Dan kunt u de bank gerust nog een tweede keer behandelen met een tweede verflaag. Laat hier wel een uurtje tussen zitten. Wanneer u een tweede laag aanbrengt zult u zien dat de glansgraad ook toeneemt. Wilt u liever een matte kleur? Dan raden we het aanbrengen van een tweede laat af. Nadat u klaar bent met het behandelen van de bank adviseren we om er gedurende 1 dag niet op te zitten. Op deze manier kan de verf goed aan de bank gaan hechten.

Na deze 24 uur kunt u de glansgraad van de bank nog bijwerken door de Leather Fixeer lak te gebruiken. We raden dit altijd aan omdat de verf door deze lak een extra beschermlaag krijgt.

Extra informatie

Kleur

, , , , , , , , , , ,